Ubisoft verbuje další agenty do The Division 2. Taktickou střílečku si může vyzkoušet každý zájemce od 18. do 22. 5. na PC i posledních dvou generací konzolí.

„Bezplatný víkend“ bude spuštěn už ve čtvrtek 18. 5. od 20:00 našeho času a skončí v pondělí 22. 5. v 10:00.

Předběžné stažení je možné už nyní na PC přes Ubisoft Connect a Epic Games Launcher. V prvním jmenovaném najdete hru v záložce Hry zdarma, zatímco v druhém si stáhnete The Division 2 Free Weekend. Na konzolích Xbox a PlayStation zavítáte klasicky do svých obchodů, kde si hru najdete a vyberete si zdarma demo k vyzkoušení.

Jak je u podobných možností zvykem, tak když si koupíte plnou verzi hry, tak vám všechen postup, který jste stihli odehrát, zůstane.

Stejně jako u předešlých víkendových akcí, je i nyní standartní verze i ultimátní Warlords of New York edice s výraznou slevou.

Dalším lákadlem pro vyzkoušení The Division 2 může být nová sezóna, která začíná v červnu. Jedná se již o 5 rok podpory novým herním obsahem. Nabídne nové herní módy a další novinky. Více zde.

K přístupu nejsou žádné zvláštní požadavky. Jen stáhnete a hrajete. Jen připomínáme, že na konzolích je pro online hraní vyžadováno mít aktivní služby Xbox Live Gold a PlayStation Plus.