Je to tady zase. Hráči s prioritním přístupem mají v letošním roce smůlu. Po Suicide Squad: Kill the Justice League nevyšel ani start Test Drive Unlimited Solar Crown. Hráči hlásí, že se nemohou připojit do hry kvůli chybě serverů. A offline možnost tahle závodní hra nemá.

Vypadá to, že ve studiu KT Racing vše nejde podle plánu. Hráči si na problémy stěžují napříč sociálními sítěmi a dávají negativní recenze v digitálních obchodech. Na Steamu má Test Drive Unlimited Solar Crown spíše záporné hodnocení (30 % z 246 uživatelů ohodnotilo hru kladně).

„Po pěti hodinách od údajného spuštění hra pořád nejde,“ píše v negativním hodnocení na Steamu český hráč s přezdívkou Frankensteiin. Ten si jako mnozí další koupil dražší Gold Edition, jejíž výhodou kromě různých balíčků je i prioritní přístup do hry. Pro všechny ostatní hra vyjde 12. 9. 2024.

Už předešlé testování na počítačích a konzolích naznačilo, že může jít o uspěchané vydání. Problémy se servery domněnku spíše potvrzují. Uvidíme, jak na tom bude samotná hra, až se rozběhnou servery.