Na Evo 24, největším světovém turnaji v bojových hrách, se nejen hraje, ale také odhaluje obsah k těm nejpopulárnějším bojovkám. Svojí trochou do mlýna přispěl Capcom. Ukázal trailer, ve kterém vidíme, jak vypadá nejnovější přírůstek do řad DLC postav Street Fighter 6Terry Bogard.

Terry se v sérii Street Fighter objevuje poprvé, ale ve hrách nováček není. Jde o tvář zajeté série bojovek Fatal Fury od SNK. Jedná se tedy o crossover. Také to nebude prvně, co poměří síly s hrdiny ze Street Fightera, účastnil se i crossoverů Capcom vs. SNK.

Terry do hry přijde na podzim tohoto roku v rámci sezóny Year 2. K zakoupení bude skrze měnu Fighter Coins, nebo bude dostupný pro majitele Year 2 Character Passu a Ultimate Passu. Jde o druhou postavu v rámci druhého roku season passu, tou první byl legendární M. Bison. Známe i identitu dalších dvou postav. Na jaře 2025 přijde řada na Mai Shiranui, Terryho kolegyni z Fatal Fury. V zimě 2025 se pak dostaví Elena ze Street Fighter III: New Generation.

Street Fighter 6 vyšel v roce 2023. Zaznamenal velký úspěch a sbíral četná ocenění. Vypíchněme třeba The Game Award pro nejlepší bojovou hru. Přečíst si můžete i naši recenzi. Jde o napravenou pověst pro Capcom, protože vydání Street Fighteru V tak úspěšné nebylo. Hra byla kritizována za málo obsahu a technický stav.