Tou tajemnou ženou s bílými vlasy a jizvou na tváři není Ciri ze Zaklínače, ale Lidia Sobieska. Ta je ve světě bojovky Tekken 7 polskou premiérkou a do hry se dostanete zítra jako poslední postava čtvrté sezóny. Společně s novou postavou se hráči mohou těšit ještě na novou arénu Paradise Island.

„Lidia byla vždy upřímná a rozhodná žena. Věří, že spravedlnost vyžaduje absolutní moc, a proto už od útlého věku projevuje velký zájem o karate. Ztráta jejího otce vyvolá její zájem o rodinou tradici politiky. Lidia prokázala v obou směrech skvělé kvality, v 18 letech nastoupila do svého prvního zápasu o mistra světa v karate a zvítězila! V poslední době byla jednou z nejmladších vycházejících hvězd polské politické arény. Válka, kterou zahájila Mishima Zaibatsu, značně zasahuje Polsko a Lidia je rozhodnutá situaci urovnat svými pěstmi,“ představuje novou postavu tisková zpráva.

Společnost Bandai Namco ještě neprozradila, zda se Tekken 7 dočká páté sezóny. DLC jsou součástí Season Pass 4, ale lze je koupit i samostatně pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 a Xbox Series X/S verze této bojovky.