První část nového obsahu s Jokerem nepomohla a nedokázala do Suicide Squad: Kill the Justice League přilákat více hráčů. To pochopitelně vyvolává otázky, zda ve společnostech Rocksteady Studios a Warner Bros. Games neuvažují o zaříznutí vývoje, aby zdroje přesunuly na perspektivnější projekty. K přesunu lidí k jiným projektům dle spekulací došlo, ovšem to nemá ovlivnit plán s dodatečnou podporou.

Mluvčí Warner Bros. Games pro Kotaku potvrdil dokončení oznámené roadmapy. To znamená čtyři sezóny nového obsahu. V současné době běží druhá epizoda první sezóny. Každá sezóna má přinést novou hratelnou postavu, nové prostředí a další aktivity, skiny a jiné novinky, aby se hráči nenudili.

Co bude potom, to oficiálně nevíme. Osobně bych si vsadil na jednu věc. Nový obsah nepřiláká dostatečný počet hráčů, Suicide Squad bude hrát stále méně hráčů a vývoj bude po prvním roce dodatečné podpory uzavřen.

Co se týče náplně práce v Rocksteady, tak dle zákulisních informací se podílejí na Hogwarts Legacy Director’s Cut a velká část týmu se má soustředit na nový titul pro jednoho hráče, který mají brzy předložit ke schválení vedení Warner Bros. Games. Tak snad se tvůrci série Batman: Arkham budou moci vrátit ke kořenům. A kdyby ne, tak bývalí vývojáři ochránce Gothamu našli partnera v Microsoftu, který jim pomáhá s vývojem nové singleplayerové akční adventury.