Pokud jste čekali, že si v letošním roce zahrajete akci Suicide Squad: Kill the Justice League od Rocksteady Studios (tvůrci série Batman Arkham), tak bohužel. Hra byla oficiálně odložena a nově je v plánu na jaro 2023.

„Vím, že odklad je frustrující, ale tento čas věnujeme na vytvoření co nejlepší hry,“ napsal Sefton Hill, zakladatel studia Rocksteady. Hill dnes potvrdil neoficiální informace, které na začátku února přinesla agentura Bloomberg.

Suicide Squad: Kill the Justice League nabídne dobrodružství pro jednoho hráče i kooperaci, v níž budou hráči spolupracovat jako různí členové Sebevražedného oddílu (Harley Quinn, King Shark, Deadshot a Captain Boomerang), aby se postavili Lize spravedlnosti s vymytými mozky, včetně zlého Supermana.

Rocksteady Studios, autoři Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City a Batman: Arkham Knight, slibují charakteristickou příběhovou hratelnost z pohledu třetí osoby v kombinaci s dynamickou akční střílečkou. K tomu si přidejte ještě humorné scénky. Těšit se máme na detailní otevřený svět Metropolis.

Suicide Squad: Kill the Justice League cílí na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. V letošním roce si od Warner Bros. Games budeme moci zahrát Gotham Knights, Hogwarts Legacy, LEGO Star Wars The Skywalker Saga.