Zatímco od šéfa Electronic Arts jsme opět mohli číst prohlášení, jak nový Battlefield bude nejlepším zážitkem, který hráče vtáhne do napínavé války. Něco podobného říkal před vydáním Battlefieldu 2042. Ten na začátku nedopadl podle představ. Tak vývojáři z TiMi Studios pokračují v marketingové kampani své střílečky Delta Force: Hawk Ops, jež se předvádí v povedeném traileru.

Nové video ukazuje režim Havoc Warfare s plnohodnotnou válkou na obrovských mapách, kde hráči využijí různá pozemní, námořní a vzdušná vozidla. O nadvládu budou soupeřit dvě strany o celkovém počtu 64 hráčů. Podobný mód je hodně populární v Battlefieldu. Tady se zdá, že nabídne rychlejší zážitek. Každopádně bude k vyzkoušení v nadcházejícím alfa testu na dvou mapách. Začíná 6. srpna/augusta na PC. Zaregistrovat se můžete tady.

Komunita ukázku chválí a nemůže se dočkat alfa testu, kde bude ještě režim Hazard Operations. Ten je spíše extrakční střílečkou. Tříčlenný tým je vyslán na náhodné místo na mapě a jeho úkolem je získat cenné zdroje a vrátit se zpět do bezpečí. I v tomhle případě budou v alfa testu dvě mapy, třetí se přidá později.

Připomeňme, že Delta Force: Hawk Ops zahrne příběhovou kampaň založenou na filmu Ridleyho Scotta Černý jestřáb sestřelen a spoustu multiplayerových bojů na zemi, na moři i ve vzduchu. V kampani máme zažít autentické a napínavé bitvy ze slavného filmu a v multiplayeru se ponořit do velkolepé válečné atmosféry na mapách s rozmanitým terénem. V online bitvách bude možné používat útočná vozidla, vrtulníky, obrněná vozidla, útočné čluny, terénní vozidla, džípy, pickupy, stíhačky a drony.

Delta Force: Hawk Ops vyjde letos na PC (Steam, Epic Games Store), konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One a chytré telefony/tablety s operačními systémy iOS a Android.