Hrdinská střílečka z pohledu první osoby od PlayStationu má naplánovaný obsah na první měsíce. Ve Firewalk Studios pro Concord chystají minimálně tři sezóny, které do hry pro PS5 a PC přinesou nový obsah.

Concord v základu nabídne 16 hratelných postav a jejich odemykatelné varianty (říká se jim Freegunneři), 12 map a šest herních režimů. Každá nová sezóna přinese nového hrdinu, novou mapu, další varianty Freegunnerů nebo nový odemykatelný kosmetický obsah. Vše bude zdarma.

V rámci první sezóny nazvané The Tempest dojde na přidání herního obsahu. Určen je pro ty, co si chtějí své Freegunnery dále přizpůsobit. Půjde o čistě kosmetické věci. Nemají tedy vliv na hratelnost. Doplní odměny, které lze ve hře odemknou prostřednictvím postupu a úspěchů. Takže nové skiny, emotikony a další vizuální úpravy, aby váš hrdina vynikl.

Druhá sezóna vypukne v lednu/januáry a třetí v dubnu/apríli. O té ale v současné době nevíme žádné detaily. Každá sezóna bude pokračovat ve filmovém příběhu posádky Northstar a postupně vylepšovat hru.

Concord připomíná Overwatch od Blizzardu. Hrdinská střílečka je prvním čistě live service titulem, který vznikl v PlayStation Studios (Helldivers 2 byli vytvořeni v externím studiu). Otázkou je, zda dokáže najít dostatek hráčů. Na Steamu veřejné beta hráče moc nepřitáhla. Panují obavy, aby za chvilku titul za 40 eur (949 Kč) nebyl free-to-play. Každopádně, předobjednatelé si už mohou Concord předběžně stáhnout a připravit se na spuštění serverů. K nim dojde 23. srpna/augusta v sedm večer středoevropského času. Digital Deluxe Edition startuje o tři dny dříve ve stejný čas.