Početný pražský tým pracuje nejen na placených rozšířeních mapy Euro Truck Simulator 2, ale také na vylepšení stávajících oblastí. V rámci chystané aktualizace Švýcarska jsme si mohli prohlédnout krásné, ale náročné klikaté alpské cesty.

Dnes nám SCS Software přináší pohled na cestu kolem/přes Mont Blanc, včetně známého tunelu vedoucí skrz střechu Evropy při spojení údolí Chamonix na francouzské straně s údolím Aosta na straně italské. Před vjezdem do tunelu nemůže chybět ikonický bílý oblouk. Vše pak doplňují silnice A40 a E25, které si komunita dlouho přeje.

Pokud chcete vidět více z modernizace Švýcarska, tak se podívejte do galerie zaměřené na tři trasy přes Alpy nebo na modernizaci Ženevy a Bernu.

„Řízení v Alpách může být trochu složité, úzké a klikaté silnice jsou výzvou i pro běžného účastníka silničního provozu, natož pro kamion s přívěsem. Přestože některé silnice, jako například Großglockner-Hochalpenstraße (Grossglocknerská vysokohorská silnice), jsou pro řidiče kamionů obvykle nepřístupné, rozhodli jsme se, že bychom naše řidiče o přístup na tuto slavnou, ale náročnou trasu nechtěli připravit,“ lákají tvůrci.

Bohužel datum vydání aktualizace neznáme. Už ve čtvrtek 19. 10. 2023 vyjde placený přídavek se západním Balkánem. Přidá oblast Jadranského moře s 8 novými zeměmi: Albánie, Bosna a Hercegovina, Chorvatsko, Kosovo, Černá Hora, Severní Makedonie, Srbsko a Slovinsko.