V pražském studiu SCS Software v případě Euro Truck Simulatoru 2 pracují nejen na rozšiřování mapy o nové státy, ale také na vylepšování měst, která už ve hře nějakou dobu jsou.

Vedle ambiciózního plánu předělat celé Švýcarsko (zatím jsme mohli vidět jen město Bern) se tvůrci pochlubili, že se věnují vylepšení Frankfurtu nad Mohanem. Novou podobu německého města si můžeme prohlédnout ve videu v tweetu níže a na doprovodných obrázcích.

„Přepracování jednotlivých měst není nic jednoduchého, protože jsme opět museli až na výjimky vytvořit celou oblast od nuly. Ve městě stále najdete známé autoservisy a prodejce nákladních automobilů Iveco a okružní silnice zůstala většinou stejná s výjimkou nové křižovatky v severní části, kde se napojuje na dálnici Autobahn 5, takže můžete získat další přístupový bod do města (průjezdy pro vjezd z jihu a východu budou stále k dispozici),“ uvádí SCS Software.

Frankfurt nad Mohanem má jedno z největších letišť v Evropě, a i tuto skutečnost museli vývojáři při práci reflektovat. Letiště ve hře bude rozšířeno a vy budete moci projíždět některými blízkými částmi a zároveň se budete moci potěšit pohledem na několik významných budov, včetně nově postaveného nádraží dálkové železnice a kongresového centra. Kromě toho bude k dispozici také nové letištní nákladové depo a další firmy, u nichž budete moci přijímat objednávky.

Bohužel, datum vydání aktualizace s vylepšením Frankfurtu neznáme.

Připomeňme, že dříve došlo například k vylepšení francouzských měst, německého Hannoveru, severní Itálie, přepracování silnic v severním Německu nebo celého Rakouska.