Společnost Sony představila hry, které budou v únoru dostupné pro předplatitele základního členství PlayStation Plus. Jde o tři různorodé tituly, dva pro PS4 a PS5 a třetí pouze pro PlayStation 5.

Začneme tím posledním. Pro PS5 je určeno akční RPG Steelrising, které v roce 2022 na trh přivedlo studio Spiders. Zavítáte do netypické steampunkové Paříže roku 1789, jež trpí kvůli šílenství krále Ludvíka XVI. a jeho násilným legiím robotů. Stanete se Aegis, mechanickým mistrovským dílem, které vyrobil technik Vaucanson coby královnina tělesného strážce, a musíte tohle všechno přežít. V recenzi jsme Steelrising doporučili na 7/10 za zajímavý nápad a zpracování světa, vedlejší úkoly a úžasnou hudbu.

Pro poslední dvě generace PlayStationu jsou určeny tituly Foamstars a Rollerdrome. Foamstars je netradiční akce od Square Enix, kde na dva týmy po čtyřech hráčích čeká pěnová party. Naopak Rollerdrome je akční střílečka z pohledu třetí osoby, která kombinuje vysokooktanové souboje s trikovými mechanismy.

Tato trojice bude dostupná od 6. 2. 2024. Do té doby platí nabídka z ledna: A Plague Tale: Requiem, Evil West a Nobody Saves The World.

Bonusem je tentokrát Icons Pack pro hráče Fall Guys. Pokud si předplácíte PS Plus Premium, tak si od 6. 2. můžete vyzkoušet trial verzi Marvel’s Spider-Man 2. Zahrát si budete moci na dvě hodiny.