Fanoušci, kteří se těší na vesmírnou výpravu od tvůrců série The Elder Scrolls, mohou (zatím) zůstat v klidu. Starfield je nadále v plánu na první polovinu letošního roku výhradně pro PC a Xbox Series X/S.

Dříve potvrzené období je uváděno na oficiálních stránkách Bethesda Support, které měly být nedávno aktualizované. Tak doufejme, že opravdu k žádnému odkladu nedojde.

Pokud vše zůstává při starém, znamená to, že během prvních šesti měsíců roku 2023 dorazí od Bethesdy hned dvě hry: first-person střílečka Redfall od Arkane Studios a Starfield od Bethesda Game Studios.

V poslední době se spekuluje, že Redfall cílí na první květnový týden, což by mohlo znamenat dřívější vydání Starfieldu. V listopadu 2022 ale šéf Xbox Games Studios Matt Booty určil pořadí Redfall a až potom Starfield. Že by dvě velké hry vyšly s měsíčním rozestupem?

I když, Bethesda Support u Redfallu uvádí pouze rok 2023. Jedno je jisté. Letos chce Microsoft hráčům nahradit loňský půst. Chystá také Forzu Motorsport na jaro, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl s časovou konzolovou exkluzivitou pro Xbox Series X/S a PC, Senua's Saga Hellblade 2, Minecraft Legends, Age of Empires 2 a 4 pro konzole Xbox...