Připravované dobrodružství z předaleké galaxie od Ubisoftu a Massive Entertainment, Star Wars Outlaws, se na jarním Future Games Show ukázalo v novém traileru s dříve prezentovanými záběry. Ten láká do otevřeného světa, ve kterém se hráč bude moci vydat, kam bude chtít.

Video ukazuje několik akčních scén a dobrodružství hlavní hrdinky Kay Vess. Jde o vychytralou darebačku, jež chce podniknout jednu z nejodvážnějších loupeží, jaké kdy Vnější okraj galaxie viděl. Zároveň musí čelit padouchům z celého vesmíru a vypořádat se s politickým spiknutím, které je fanouškům Star Wars až příliš dobře známé.

Počítat máme pouze s jedním koncem, takže nám nebude umožněno provádět zásadní příběhová rozhodnutí ani dosáhnout více konců. Vaše hraní ale ovlivní reputace, přes kterou si můžete znepřátelit všechny strany. Co se děje týče, je zasazen mezi události filmů Star Wars: Impérium vrací úder a Star Wars: Návrat Jediho/Jediů.

Ke štěstí nám bohužel stále chybí datum vydání. Star Wars Outlaws mají dorazit do konce letošního roku. Nedávno Nvidia potvrdila ray-tracingové efekty, podporu DLSS 3 a zahrnutí hry do knihovny podporovaných titulů GeForce Now.