Už tento týden předplatné EA Play obohatí druhý díl akční adventury od studia Respawn Entertainment. Hra Star Wars Jedi: Survivor bude v EA Play dostupná od čtvrtka 25. dubna/apríla letošního roku.

EA Play je předplatné na PC, PlayStationu a Xboxu, stejně tak je součástí služeb Xbox Game Pass Ultimate a PC Game Pass. Pokud jste ještě nehráli, tak při čekání si můžete z EA Play a zmíněných tarifů Game Passu stáhnout Star Wars Jedi: Fallen Order.

Druhý díl příběhu Cala Kestise vyšel před rokem na PC, PS5 a Xbox Series X/S. U nás v recenzi si odnesl 8/10 za hezký a vcelku osobní příběh, vylepšený level design a nové mechaniky a možnosti. Ve světě má hra v průměru 85 %.

„Příběh, který hra vypráví, je skvělý. Level design je zábavný, nové lokace srší životem a nové schopnosti posunují jinak stejnou hratelnost zase trochu dál. I tak by ale projekt snesl ještě nějaký čas k dopečení, protože po technické stránce, a hlavně po stránce optimalizace bohužel moc chvály najít nejde. To se ale dá opravit, a pokud dáme vývojářům v tomto ohledu trochu důvěry, nebojíme se tvrdit, že dosáhli výsledku, o nějž se snažili už u opěvovaného Fallen Orderu. A na to lze říct jenom jednu věc: co víc si přát?“ napsal kolega Honza Kalný ve verdiktu své recenze.