Pokud vám přišlo, že na červnových prezentacích chyběla celá řada her, tak to společnosti Nacon a Ubisoft chtějí napravit. První jmenovaná už zítra 7. 7. od 19:00 pořádá Nacon Connect. Slibuje několik překvapení a nejméně pět exkluzivních odhalení nových her. To vše doplní dříve oznámené tituly.

Těch není málo. Jmenovitě open-world závody Test Drive Unlimited Solar Crown, akční stealth adventura The Lord of the Rings: Gollum, střílečka RoboCop: Rogue City, rallye závody WRC Generations, strategie War Hospital, Hell is Us od tvůrce Deus Ex, Clash: Artifacts of Chaos, Blood Bowl 3, Session: Skate Sim, Ad Infinitum a Chef Life: A Restaurant Simulator.

Na řadu přichází Ubisoft. Jako první bude zítra ve 20:00 našeho času znovu představena pirátská akce Skull and Bones, a to formou gameplay záběrů, abychom si mohli udělat lepší představu o tom, co nás čeká.

Už nějakou dobu se mluví o tom, že vývojáři se soustředí na námořní bitvy ve spolupráci s dalšími hráči. K vydání údajně dojde 8. 11. letošního roku.

Tím hlavním ale bude Ubisoft Forward. Velká prezentace se uskuteční 10. 9. 2022 od 21:00, kde se dozvíme nové informace o mnoha hrách a projektech týmů Ubisoftu po celém světě.

Dříve společnost uvedla, že v září hodlá odhalit budoucnost série Assassin's Creed, tak je možné, že to bude právě tady.