Objevují se další a další informace z velkého hackerského útoku na Insomniac Games. My se tím od včerejšího dne prodíráme a vybíráme pouze zajímavé věci, které jsou bez velkých spoilerů. Zatím jsme pro vás napsali:

V americkém studiu pro Marvel's Spider-Man 2 chystají minimálně tři bezplatná rozšíření. K nim se nepočítá New Game Plus, který dorazí na začátku roku 2024. Novinky by měly být dostupné během následujících 12 měsíců a jde o Beetle Infestation (do 31. 3.), Extreme Carnage (mezi dubnem a červnem) a Spider-Verse Anomaly (konec roku).

V Beetle Infestation a Extreme Carnage máme dostat jednu novou misi v otevřeném světě a souboj s bossem, takže dvě mise a dva souboje s bossem. Druhý přídavek by navíc mohl nalákat na Venoma, jenž bude mít samostatné rozšíření ve stylu Milese Moralese. Naopak ve třetím DLC se dočkáme crossoveru se Sony Pictures. Má dojít na mise, grafický filtr, NPC a padouchy z filmů Spider-Verse.

V prosinci by potom měla vyjít Game of the Year Edition pro všechny, co si do té doby Spider-Mana 2 nekoupili. Co se PC verze týče, tak ta má dorazit mezi dubnem 2024 a březnem 2025. S ohledem na vydání GOTY edice bych ji očekával na začátku roku 2025.

PC port má stát 4,6 milionu dolarů. To je téměř dvakrát tolik, kolik stál Marvel’s Spider-Man Remastered, zatímco PC port Spider-Man: Miles Morales byl za 1,5 milionu a Ratchet & Clank Rift Apart stál 2,5 milionu.