Nacon Connect 2023 přinesl nejen příběhový trailer akční adventury The Lord of the Rings: Gollum, první gameplay záběry first-person střílečky RoboCop: Rogue City, strašidelné záběry z psychologického hororu Ad Infinitum a datum vydání War Hospital, ale také bližší pohled na další různorodé hry. Tady pro vás máme jejich souhrn.

Appeal Studios s Gangs of Sherwood dostalo na Nacon Connect více prostoru. Vývojáři detailně ukázali kooperativní akci, ve které se ujmete role skupiny čtyř hrdinů v čele s Robinem Hoodem a musíte zastavit šerifa z Nottinghamu, jenž se zmocnil mocného artefaktu. Než se ale k němu dostanete, budete muset krást bohatým a obdarovávat chudé.

Očekávat máte dynamickou hratelnost, v níž musí každá postava prokázat své individuální schopnosti. Hra dorazí na podzim letošního roku pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Nacon chystá nejrůznější hry, jednou takovou je i Ravenswatch od tvůrců Curse of the Dead Gods. Jde o roguelike akci z izometrického pohledu, která bude na Steamu v předběžném přístupu spuštěna 6. 4. toho roku a v plné verzi potom bude dostupná také pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Hra kombinuje intenzivní souboje v reálném čase s vysokou mírou znovuhratelnosti. Svět je postaven na starých lidových příbězích a legendách. Od Tří malých prasátek přes severskou mytologii až po Tisíc a jednu noc.

Pokud se nebojíte výzvy a máte rádi motorky, tak byste měli mít v hledáčku TT Isle of Man: Ride on the Edge 3. Premiéra proběhne už v květnu a dnes se podíváme na nebezpečnou trať, jenž je zrekonstruovaná v měřítku 1:1. Užít si budete moci velkou volnost při jízdě po ostrově Man.

Nacon chce potěšit také příznivce sportu, chystá tenis, rugby a cyklistiku.

Na základech AO2 a Tennis World Tour je postavena hra Tiebreak: Official Game of the ATP and WTA, která v letošním roce spojí licencované soutěže WTA a ATP na PC a obou generacích konzolí.

V Rugby 24 se můžete 7. 9. těšit na více než 130 licencovaných národních týmů, zatímco Tour de France 2023 a Pro Cycling Manager 2023 dorazí 8. 6. také na PC a poslední dvě generace konzolí PlayStation a Xbox.

Prostřednictvím traileru připomenul Nacon vydání Session: Skate Sim na Nintendo Switch. Fanoušci skateboardingu se musí připravit na náročnou obtížnost. PC verze má velmi pozitivní uživatelské recenze.

Na Nintendo Switch dorazil také Train Life: A Railway Simulator se železničními trasami o celkové délce 10 000 kilometrů. Na trase navštívíte různá města, včetně hlavního nádraží v Berlíně nebo hlavního nádraží v Curychu. Pozor je nutné dávat na povětrnostní podmínky. Potěší změna denní doby.