SnowRunner dnes čeká důležitý den. Do off-road simulace vychází bezplatná aktualizace s vylepšením pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S, stejně tak placené rozšíření v rámci sedmé sezóny.

Season 7: Compete & Conquer je součástí druhého roku podpory hry a objevíte v ní divočinu Burning Mill v americkém státě Tennessee. Jedná se o novou letní mapu o rozloze 4 km², kde si užijete zejména terénní závody ve dvojici nových vozidel. Lehký průzkumný vůz Gor BY-4 a Sprinter 43-19, obávaný kamion dakarského typu, který dokáže vyvinout velkou rychlost i v těch nenáročnějších podmínkách.

Stejně jako v každé nové fázi, tak i v této získají všichni hráči SnowRunneru nové kosmetické maličkosti. Plus sedmá sezóna přináší podporu cross-play na Nintendo Switch, aby si mohli hráči zahrát s ostatními z PC, PlayStationu a Xboxu.

Když jsme u těch konzolí, tak vylepšení pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S je zdarma pro stávající majitele hry. Vylepšení přináší 60 snímků za sekundu, lepší grafiku s rozlišením až 4K UHD, rychlejší načítání, větší ostrost a mnoho dalšího.

SnowRunner je dostupný s českými titulky na PC, PlayStationu, Xboxu a Nintendu Switch.