Studio Rebellion zahájilo druhou sezónu dodatečného obsahu pro hru Sniper Elite 5. Season Pass Two začíná vydáním nové napínavé mise kampaně s názvem Rough Landing a dvou autenticky ztvárněných ikonických zbraní: pušky Mosin-Nagant a brokovnice Sjögren.

Misi Rough Landing můžete hrát sami, stejně tak v kooperaci. Spojenečtí letci byli sestřeleni nad hustým lesem a nyní se skrývají, protože jsou pronásledováni nacistickými silami. Je na vás, abyste letce našli, zachránili a zajistili, aby se cenné zpravodajské informace nedostaly do rukou nepřítele. Mise se odehrává v hustém lese, stísněné důlní šachtě a vesnici, kterou můžete prozkoumat. Očekávat máte řadu výzev, včetně boje zblízka.

Pro všechny hráče je potom zdarma dostupný Trench Warfare Content Pack. Ten přidává další tři zbraně: Carl Gustav M/1945 SMG, Trench Gun a pistoli Double 1866.

Season Pass Two se prodává za 30 eur. Rough Landing Mission a Weapon Pack je možné koupit i samostatně bez Season Passu, oba balíčky dohromady za 15 eur.