Pokud jste ještě čekání na pirátskou akci Skull and Bones definitivně nevzdali, mohlo by vás potěšit, že nejspíš známe nové datum vydání. Tedy pokud se příští měsíc nedozvíme už asi o padesátém odkladu. Aktuálně se nicméně zdá, že se Ubisoft drží svého plánu titul vydat během prvních tří měsíců příštího roku, jak dříve prozradil Darryl Long, mířící na post vedoucího studia Ubisoft Torronto.

Renomovaný insider Tom Henderson, který již v minulosti správně určil klíčové detaily týkající se termínu vydání, obsahu nebo ceny nadcházejících her, nyní prostřednictvím serveru Insider Gaming informoval o tom, že Skull and Bones dorazí 16. 2. příštího roku.

Ještě tři dny předtím, tedy 13. 2., by mělo Skull and Bones otevřít brány majitelům prémiové edice. Ta je aktuálně dostupná v předprodeji za 89,99 eura, tedy přibližně 2 200 Kč. Oproti standardní verzi, kterou je možné předobjednat za 59,99 eura (asi 1 500 Kč), nabídne dvě dodatečné mise, kolekci Ballad of Bloody Bones, digitální artbook, soundtrack a token pro získání Battle Passu.

Dle Hendersonových zdrojů bychom se více detailů, co se termínu vydání týče, mohli dozvědět během nadcházející akce The Game Awards. Hra, která měla původně vyjít už v roce 2018, ale byla nesčetněkrát odložena, si v poslední době údajně prošla rozsáhlým testováním, přičemž ta nejaktuálnější vlna proběhla minulý týden.

Skull and Bones bude k dispozici pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Podle Ubisoftu se má jednat o jeho vůbec první AAAA hru. A nejde o překlep, společnost skutečně hovořila o větším vývojovém měřítku, než můžeme zpozorovat u klasických AAA titulů.