Obávaný a krutý pirátský lord Philippe La Peste se svou legendární lodí La Potence dorazil do rozbouřených vod Indického oceánu. To znamená start první sezóny nazvané Raging Tides. Ti, kteří hrají Skull and Bones, tak mohou vyzkoušet první legendární bitvy, získat zajímavé odměny a rozšířit své pirátské impérium. Aby se jim to podařilo, musí čelit stále silnější flotile, což vyvrcholí závěrečným zúčtováním v epické bitvě o operační základnu Blighted Bastion. Jsou tady také nové světové události a ve vodách by se měl objevit dravý mořský plaz z pozdní křídy; Tylosaurus.

Mezi hráči ale o Skull and Bones není moc velký zájem. Podle důvěryhodných zdrojů si hru zahrálo přibližně 850 tisíc hráčů. Započítává se i osmihodinová trial verze dostupná na PC, PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S. Na druhou stranu po vydání Skull and Bones se o přibližně 200 procent zvedl počet hráčů na Steamu, kteří hrají Assassin’s Creed: Black Flag. Připsat to můžeme aktuální slevové akci, kdy je možné Gold edici koupit se slevou 70 % za 12 eur. Platí do zítřka.

Neoficiální informace mluví o vývoji remaku Black Flag. Tento zájem může francouzskou společnost ubezpečit, že by o něj byl mezi hráči zájem. Určitě by dopadl lépe než Skull and Bones.