Pokud se už nic nestane, tak v únoru do rozbouřených mořských vod vplují kocábky a koráby ze Skull and Bones. Často odkládané pirátské akční RPG bude mít ještě jeden uzavřený test. Beta se na PC, Xboxu Series X/S a PlayStationu 5 uskuteční od 15. do 18. 12.

Do bety budou mít přístup vybraní hráči. Pokud jste se zaregistrovali do dřívějších testů, tak by se mělo vybírat i mezi vámi. Když budete zvoleni, na e-mail obdržíte potřebné instrukce. Betu by mělo být již nyní možné předběžně stáhnout.

I když jde o uzavřenou betu, tak streamování a sdílení screenshotů je povoleno. To naznačuje, že Ubisoft je se stavem Skull and Bones spokojen.

  • Start bety: pátek 15. 12. 2023 ve 3:00 ráno našeho času
  • Konec bety: pondělí 18. 12. 2023 v 9:00 našeho času

Beta je omezena na šest hodin, takže při hraní se moc nezdržujte. Po vypnutí hry se stopky zastaví a spustí se až při dalším spuštění. Příběh začíná v pirátském doupěti Sainte Anne na Rudém ostrově, kde můžete craftovat, máte k dispozici skladiště, prodej zboží, opravu lodi a také se můžete setkat s ostatními hráči. K průzkumu je určeno Africké pobřeží a další místa, kde se mimo jiné setkáte s různými frakcemi a budete plnit rozličné úkoly.

Skull and Bones vyjde 16. 2. 2024 na PC, Xbox Series X/S, PlayStation 5 a Amazon Luna. Zatím se můžete podívat na desetiminutové video, které ukazuje vše, co pirátské dobrodružství nabídne.