Sifu čeká důležitý měsíc. Oblíbená bojovka obdrží významnou aktualizaci s novým obsahem a rozšíří se na Xbox Series X/S, Xbox One a Steam. Vše bude dostupné od 28. 3. letošního roku.

Arenas update nabídne devět nových oblastí a 45 nových výzev rozdělených do pěti herních režimů. Podle autorů tento obsah je na dalších deset hodin hraní.

Proti vlnám nepřátel si můžete své dovednosti vyzkoušet v režimu Survival, na cestě plné nepřátel proti času budete bojovat v Time Attack, oblasti budete bránit v módu Capture, Manhuntu musíte sejmout konkrétní cíl obklopený ochránci a v Performance (aka Score Attack) se necháte dotlačit k dokonalosti.

Ve hře Sifu se hráči vžijí do role mladého studenta kung-fu, který se po vraždě svého mistra vydává na cestu pomsty. S každou smrtí se hráči z porážky zvedají moudřejší, ale také starší, a musí vykonat pomstu dříve, než si nevyhnutelná síla času vybere svou daň. Protože po určitém počtu selhání zemřete a musíte začít od začátku.

Sifu dříve vyšlo na PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch a PC prostřednictvím Epic Games Store. Hra obsahuje české titulky.