Svátek strašidel si vybrala společnost Grasshopper Manufacture k vydání remasteru akční adventury Shadows of the Damned, která vznikla v roce 2011 a jsou za ní podepsaní Goichi Suda (No More Heroes, Killer7 atd.) a Shinji Mikami (Resident Evil, God Hand atd.)

Shadows of the Damned: Hella Remastered vyjde 31. 10. tohoto roku na PC, Nintendo Switch a poslední dvě generace konzolí PlayStation a Xbox. Remaster se pochlubí rozšířením původní hry. Hlavní novinkou je režim New Game+. Ten fanoušci chtěli už v původní verzi. Při výběru tohoto módu se vám přenesou vaše zbraně a vylepšení z předešlého dokončení hry.

Vylepšená verze běží při 60 snímcích za sekundu v rozlišení 4K. Samozřejmě pouze na PC, PS5 a Xboxu Series X. Na jiných platformách je to 30 fps ve 4K. Kromě Garciovy ikonické bundy Purple Reign budou na výběr čtyři nové kostýmy: Placa Garcia, Ocho Corazones, Demonio Garcia a Kamikaze Garcia.

Ve Shadows of the Damned se společně s neotesaným Garciou Hotspurem a jeho kostnatým kumpánem Johnsonem vydáte do hlubin podsvětí, abyste ze spárů pána podsvětí Fleminga ukradli zpět Garciovu unesenou milenku Paulu. Nechte duši rock'n'rollu volně pobíhat v srdci zvrácené pekelné krajiny, kterou je Podsvětí. Čekají vás kobky se silami světla a temnoty. Síly světla a temnoty vám dláždí cestu vpřed. Démoni se podobně jako raveři v nočním klubu osmělují v temnotě, ale slábnou, když jsou vystaveni světlu.