Pomalu ale jistě se nám skládá Night City. Futuristické město v akčním RPG titulu Cyberpunk 2077 bude plné zajímavých gangů a frakcí. CD Projekt RED je postupně odhaluje a my se dnes podíváme na Voodoo Boys a Maelstrom.

Voodoo Boys jsme viděli v dřívějších gameplay záběrech a potvrdilo se to, co o nich vědí příznivci tohoto universa. Jde o záhadný gang z Pacifiky. Jsou oddáni odhalit tajemství Staré sítě a Blackwallu. Současně porušují každé pravidlo, které je třeba porušit, aby naprogramovali viry s cílem zmrazit neuronové sítě. Dle jiných materiálů obchodují s nesyntetickými drogami a prodávají je studentům poblíž univerzity. K tomu se zabývají podivnými magickými rituály. Popisováni jsou jako sadističtí a nelítostní zabijáci, kteří bez důvodu mučí a znásilňují. Do gangu se jen tak někdo nedostane.

Území gangu Maelstrom najdeme v průmyslové části Watson. Abyste se s nimi setkali, musíte navštívit jejich továrny nebo klub Totentanz. Pro členy tohoto gangu je charakteristická jejich posedlo informačními technologiemi a eliminovaní slabosti lidského těla. Kybersychózy se nebojí.

Přečtěte si informace o dalších frakcích a gangů v Cyberpunku 2077, stejně tak, že ve hře bude možné přizpůsobit genitálie.

Cyberpunk 2077 vyjde 17. 9. 2020 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Ve hře budou české titulky a později budou konzolové verze vylepšeny pro Xbox Series X a PlayStation 5.