Série Borderlands se rozroste o dvě nová vydání. Borderlands Collection: Pandora’s Box míří na PC (Steam), Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 a PS5, zatímco Borderlands 3 Ultimate Edition na Nintendo Switch. První edice bude dostupná už dnes, 1. 9. 2023, druhá potom 6. 10.

Borderlands Collection: Pandora’s Box obsahuje všech šest her Borderlands, tedy Borderlands, Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel, Tales from the Borderlands, Borderlands 3 a New Tales from the Borderlands. Plus všechna DLC.

Kolekce se bude digitálně prodávat za 149,99 dolarů/eur, ovšem 2K Games láká, že po omezenou dobu bude za zvýhodněnou cenu 59,99 dolarů/eur. V případě PS Store platí zvýhodněná cena 1423,60 Kč pouze pro předplatitele PS Plus, jinak je kolekce za 3559 Kč. U Xboxu je sleva pro všechny a kolekce je také za 1423,60 Kč. V PS Store sleva končí 15. 9. 2023.

PC hráči, kteří mají digitální kopii jakékoliv hry z kolekce, zaplatí pouze za obsah, který ještě nevlastní. Svou cenu uvidí na Steamu u Borderlands Collection: Pandora’s Box.

Majitelé Xboxu, kteří vlastní digitální kopii některého z titulů v kolekci, si ji budou moci doplnit za 30 dolarů/eur.

Hráči PlayStationu vlastnící digitálně nebo fyzicky Borderlands: Game of the Year Edition nebo Borderlands: The Handsome Collection pro PS4 nebo digitální či fyzickou kopii Borderlands 3 pro PS5 nebo PS4 si kolekci budou moci doplnit také za 30 dolarů/eur.

Borderlands 3 Ultimate Edition pro Nintendo Switch bude za 60 dolarů/eur a obsahuje základná hru se všemi DLC a bonusovými kosmetickými balíčky.