THQ Nordic potvrdila návrat své letní akce. Rakouská vydavatelská a vývojářská společnost plánuje ukázat své připravované hry, kterými bude chtít v následujících měsících potěšit hráče na počítačích a konzolích.

THQ Nordic Digital Showcase 2024 se uskuteční v pátek 2. srpna od 21:00 středoevropského času. Předtím bude mít svou část HandyGames. Doprovodný příspěvek na sociálních sítích potvrdil, že se můžeme těšit na Gothic 1 Remake a Titan Quest 2. Mezitím má být spousta dalších titulů.

THQ Nordic má oznámeno mj. Epic Mickey: Rebrushed, zajímavou real-time strategii Tempest Rising, šílené závody Wreckreation nebo průzkum mimozemské planety v dobrodružství Space for Sale. Na show určitě dojde na nějaká překvapení.

Plus možná THQ Nordic Digital Showcase zahrne i hry z dalších částí společnosti Embracer Group. Ta se má v budoucnu rozdělit na tři samostatné firmy, přičemž THQ Nordic bude figurovat mezi Coffee Stain, Ghost Ship, Tarsier, Tuxedo Labs a Amplifier Game Invest. Takže by řeč mohla přijít na Deep Rock Galactic, Goat Simulator, Teardown, Valheim či Satisfactory.