(Článek vznikl v rámci placené spolupráce) Vy ještě nejste připraveni na šílenou jízdu? Tak to rychle napravte, protože Santo Ileso v srdci amerického jihozápadu vás nutně potřebuje. Bez vašich bojových dovedností, bez vašeho řidičského umu, zkrátka a jednoduše bez vás tahle skupina nedokáže rozjet vlastní zločinecký podnik a čelit proradným mafiánům.

Ve zbrusu novém díle Saints Row jakožto budoucí Šéf založíte Svaté a vyrazíte do boje proti Los Panteros, Idolům a Marshallům, zatímco budete budovat své impérium vulicích Santa Ilesa a soupeřit o kontrolu nad městem. Saints Row je vlastně příběh o start-upové firmě – akorát že náplní práce Svatých je zločin.

Jedinečný rozsáhlý svět Santo Ileso představuje pozadí divokého a za vlasy přitaženého sandboxu plného napínavých vedlejších vloupaček, zločineckých podniků a strhujících misí, ve kterých budete střílet, jezdit a plachtit v létajícím obleku, abyste se dostali na vrchol.

Vytvořte si postavu, auto i vlastní partu. Ponořte se do epických přestřelek a rychlých automobilových honiček a prožijte bláznivé okamžiky, které můžete zažít pouze v Saints Row, na pozadí originálního příběhu, který sleduje pozoruhodný vzestup Svatých k moci. Užijte si svobodu a zahrajte si celou kampaň s kamarádem díky plynulé a nevázané kooperativní hře, kde můžete posouvat hranice možností svého gangu a vytvořit si společně vlastní herní zážitky.

Střílejte z revolverů od boku, užijte si legraci s raketometem bez ohledu na následky nebo likvidujte nepřátele zblízka pomocí těžkých kontaktních zbraní a brutálních dorážeček. Hra přináší širokou škálu známých i exotických zbraní, které si můžete přizpůsobit a které vám zajistí smrtící zábavu.

K tomuhle všemu jsou přibaleny české titulky. Saints Row vychází již 23. 8. Už máte předobjednáno?

Také pro vás máme soutěž.