Společnost Sony rozšířila nabídku trial verzí o The Callisto Protocol. Předplatitelé PlayStation Plus Premium si mohou survival horor vyzkoušet po dobu první hodiny.

Hodina by vám měla pravděpodobně stačit k tomu, abyste se rozhodli, zda duchovní nástupce Dead Space od Glena Schofielda a týmu Striking Distance je pro vás. Počítejte s tím, že nějaký čas si budete zvykat na netradiční bojový systém. Když si poté koupíte plnou verzi, která nyní stojí 1849 Kč, tak můžete pokračovat v hraní.

The Callisto Protocol je survival horor z pohledu třetí osoby, který vyšel na konci loňského roku pro PlayStation 5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One a PC. Hra se odehrává 300 let v budoucnosti, kde se ujmete role Jacoba Leeho – oběti osudu, která byla uvržena do Black Iron Prison, věznice s maximální ostrahou nacházející se na Jupiterově měsíci Callisto. Když se vězni začnou měnit v obludná stvoření, ve věznici zavládne chaos. Aby Jacob přežil a unikl z Black Iron Prison, musí se probojovat do bezpečí a zároveň odhalit temná a znepokojivá tajemství pohřbená pod povrchem Callisto.

S předplatným PS Plus Premium si můžete vyzkoušet také The Last of Us Part 1, A Plague Tale: Requiem, God of War Ragnarök, Cyberpunk 2077, Dying Light 2 Stay Human, Steelrising nebo Gotham Knights. Většina má zkušební dobu na dvě až tři hodiny.