Studio Respawn Entertainment, v němž vznikly klasiky jako Titanfall 2, Apex Legends nebo Star Wars Jedi: Fallen Order, rozhodně můžeme označit za aktivní. Aktuálně připravuje hned několik projektů, mezi nimiž najdeme třeba Star Wars Jedi: Survivor, zatím nepojmenovanou střílečku ze světa Star Wars nebo záhadné singleplayerové dobrodružství. A nyní studio shání vývojáře kvůli vzniku nové singleplayerové střílečky zasazené do světa Apex Legends.

Na detaily několika pracovních pozic souvisejících s tímto projektem upozornil třeba server PCGamesN. Bližší informace o hře bohužel aktuálně nemáme k dispozici, její vývoj očividně není v kdovíjak pokročilé fázi, Respawn však hledá například seniorního systémového inženýra nebo umělce zodpovědného za zpracování povrchů, přičemž střílečku popisuje jako vysněné hřiště vývojářů, které nabízí svobodu pro inovace, a to zásluhou světa, do něhož je zasazené. Což znamená nejen svět Apex Legends, ale i Titanfallu, jelikož obě značky sdílí jedno a to samé univerzum.

Raději ale nepočítejte s tím, že jde o Titanfall 3. Respawn nás sice v minulosti ujistil, že Titanfall je součástí DNA studia, ale už několikrát jsme z různých míst zaslechli, že na něj aktuálně v Respawnu nemají prostor a formulace pracovních nabídek poukazuje spíše na nějaký singleplayerový spin-off Apex Legends jako takového. Ať už ale z projektu vzejde cokoliv, bude mít bez ohledu na název tak blízko ke skvělé singleplayerové kampani Titanfallu 2, jak to jenom bude možné.