Není tajemstvím, že ve studiu Respawn pracují na několika projektech, včetně úplně nové značky, která nebudete vycházet z Titanfallu, Apex Legends nebo Star Wars Jedi: Fallen Order. Díky novým pracovním nabídkám jsme se nově dozvěděli, že tou novou IP je ve skutečnosti zcela nové dobrodružství pro jednoho hráče, které je zasazené do jedinečného universa.

V pracovních inzerátech se mluví o vysněném hřišti se svobodou inovací pro designéry. Další část zmiňuje umělou inteligenci, zbraně, schopnosti, promyšlená bojová střetnutí a progres. Ten poukazuje na RPG prvky, možná s vylepšováním boje nebo schopností hrdiny v průběhu hry.

Boj má být promyšlený a zahrnovat i to, jak k němu hráč přistupuje, jako ho zahajuje a jak se po něm zotavuje. To naznačuje, že boj bude rozdělen na několik částí, při nichž musí hráč taktizovat.

Poslední zajímavost. Kreativním ředitelem tohoto inkubačního singleplayerového projektu je Mohammad Alavi. Ten byl dříve designérem stojícím za mise Crew Expendable, All Ghillied Up a No Russian z Call of Duty. Tak uvidíme, co pro nás v Respawnu chystají. Zatím na něm pracuje menší, ale ambiciózní tým.

Co se týče dalších projektů, tak ve vývoji mají být nejméně tři hry. Očekává se, že jednou z nich je pokračování povedené akční adventury Star Wars Jedi: Fallen Order.