I když remake Assassin's Creed Black Flag nebyl dosud oficiálně potvrzen, tak se o něm opět mluví. Vylepšená verze pirátského dobrodružství má být v pokročilé fázi vývoje. Dokonce může Ubisoft s vydáním počítat v listopadu/novembri 2025. Tedy za předpokladu, že nedojde k odsunutu kvůli nedávnému odkladu Assassin's Creed Shadows. Do feudálního Japonska jsme se měli podívat v listopadu/novembri tohoto roku, ale hra byla odložena na únor/február 2025.

Podle Toma Hendersona z Insider Gaming se remaku Black Flag přezdívá projekt Obsidian. Vývojáři se mají postarat o výrazný grafický upgrade díky použití současné verze enginu Anvil, který pohání i poslední díly série. S ohledem na to může dojít i k vylepšení po herní stránce. Původně titul vyšel v roce 2013.

Mimochodem, velice nepovedené Skull and Bones původně vznikalo jako rozšíření pro Black Flag. Až později bylo rozhodnuto udělal z něj samostatnou hru.

Remake Assassin's Creed Black Flag je součástí strategie Ubisoftu přinést v příštích pěti letech kolem 10 titulů Assassin's Creed. Půjde o různé zážitky s odlišnou délkou hraní. V podobném termínu jako remake se očekává i čistě multiplayerový AC s pracovním označením Invictus.

Kromě toho Ubisoft urychluje vydávání svých her na Steamu, aby zalepil díry v rozpočtu. Na platformě od Valve se objevilo Assassin's Creed Mirage s přibližným datem vydání. Hra se má na Steamu začít prodávat během října/októbra tohoto roku.

Steam stránka upozorňuje, že Assassin's Creed Mirage bude vyžadovat Ubisoft Connect Launcher a hru chrání Denuvo. V listopadu/novembri se na Steamu objeví Star Wars Outlaws.