Snaží si Rockstar udobřit fanoušky? Bez velkého humbuku vydal aktualizaci 1.03 pro nedávný port Red Dead Redemption, která potěší hráče hrající na PlayStationu 5. Obsahuje totiž možnost zahrát si westernové akční dobrodružství v 60 snímcích za sekundu. Předtím hra běžela v 30 fps, ale to se s nejnovějším patchem mění, jak zjistili hráči.

Předtím Red Dead Redemption běžel na PS5 v rozlišení 4K při 30 fps a v rozlišení 1920x1080p při 30 fps na PS4. U PS4 vše zůstalo při starém, stejně tak na Xboxu Series X/S, protože nový port na Xbox One nevyšel. Tam se hraje už dávno díky zpětné kompatibilitě Xbox 360 verze.

O port Red Dead Redemption se postaralo studio Double Eleven a hra obsahuje i příběhové rozšíření Undead Nightmare. V něm hlavní hrdina John Marston bojuje o přežití proti zombie hordě a hledá lék ve strašidelné, nadpřirozené variaci na westernový žánr.

Staronové Red Dead Redemption je dostupné také na Nintendu Switch a 13. 10. 2023 bude ve verzi PS4 a Switch nabídnuto také těm, kteří prahnou po krabičkách.