Na večerní konferenci Ubisoft Forward, byla franšíza Rainbow Six žhavým tématem. Krom toho, že byla oznámena nová hra s podtitulem Extraction, ve které budete bojovat proti biologickým mutantům připomínající zombie, bylo i zmíněno, že do původní hry bude konečně přidán cross-play na všechny platformy.

Cross-play mezi PC a streamovací službou Stadií by měl být dostupný již 30. 6. Na všechny ostatní platformy si budeme muset počkat až na začátek roku 2022. Ubisoft na tuto dobu potvrdil cross-play i mezi PlayStationem a Xboxem.

I když se z Rainbow Six Siege poslední dobou stává spíše sportovní hra než čistý vojenský simulátor, stále se drží velké oblibě. To je pravděpodobně neustálou podporou a rozšiřováním obsahu, které titul od vývojářů dostává. Dříve tohoto roku byl kompletně pozměněn její vzhled, který změnu k více arkádovějšímu stylu hraní jen podtrhuje, a jedna z posledních přidaných postav byl například operátor-medik. A to ani nemluvíme o skinech inspirovaných oblíbeným seriálem Rick & Morty.