Na Gamescomu bude detailně představen nadcházející velký přídavek Pumps N' Hoses pro Farming Simulator 22. Ještě předtím vývojáři nabízejí první gameplay trailer.

Dodatečný balíček připravuje Creative Mesh, uznávaný tým modderů, jenž se rozrostl v ambiciózní vývojářské studio. DLC vyjde 27. 9. letošního roku pro PC a konzole za 18 eur (cca 440 Kč).

Pumps N' Hoses umožňuje virtuálním farmářům pokládat a kombinovat na půdě stovky metrů tažných hadic a zavádí takzvané pupečníkové systémy pro efektivní distribuci hnoje. Separace hnoje a konfigurovatelné bioplynové stanice hratelnost ještě rozšiřují. Součástí je více než 30 nových strojů, nástrojů a dalších položek od předních výrobců v oboru.

SYSTÉMY PRO DISTRIBUCI MRVY A MOČŮVKY

Zaveďte na své farmě rozvodné systémy! Když k traktoru místo těžkých nádrží na mrvu připojíte vlečné hadice různých délek a ultralehké vlečné vstřikovače, ochráníte tak půdu a zajistíte hnojení polí – s pohodlím a vysokým výkonem mobilních čerpacích jednotek, jako jsou čerpací vozy a v blízkosti umístěné čerpací přívěsy. V případě potřeby kombinujte hadice, které se rozprostřou na stovky metrů a pokryjí vaše pole pro efektivní hnojení. Také nezapomeňte zlepšit podmínky pro čerpání pomocí přídavných nádrží na vodu a kompresorů!

SEPARACE MRVY

Separátory močůvky vám umožní oddělit tekuté a pevné složky mrvy pro všestrannější využití vašich zdrojů. K dispozici je více stacionárních a mobilních separátorů. Vyberte si, zda chcete suchou složku mrvy použít na podestýlku pro zvířata na mléčné farmě, prodat ji se ziskem nebo s ní hnojit pole stejně jako s jejím tekutým protějškem. Získejte ze své mrvy více!

KONFIGURACE BIOPLYNOVÉ STANICE

Vylepšete svou bioplynovou stanici konfigurací podle svých potřeb a preferencí: Různé moduly lze dynamicky rozmístit kolem kořenového zařízení bioplynové stanice a připojit je k němu a přizpůsobit je tak svým potřebám. Sami se rozhodnete, kde postavíte přijímací prostory, fermentační nádrže, zásobníky plynu, elektrárny na výrobu elektřiny a další komponenty různých velikostí – včetně plynového hořáku na spalování přebytečných plynů vaší vysoce výkonné bioplynové stanice.