Společnost Sony oznámila hry, které budou v červnu k dispozici všem předplatitelům služby PlayStation Plus. Jak se můžete přesvědčit, úniky z poslední doby se potvrdily.

Majitelé PlayStationu 5 se mohou těšit na kooperativní špionážní dobrodružství Operation: Tango, které vás a vašeho kamaráda zve, abyste se připojili a plnili nebezpečné mise v technologicky vyspělém světě blízké budoucnosti. Hrát můžete za hackera nebo agenta. Důležité je kombinovat dovednosti obou hrdinů a překonávat společně asymetrické výzvy. Klíčová je týmová spolupráce a komunikace.

Přečtěte si také: Sony se zaměřuje na mobily, filmy, seriály a předplatné

Kultovní bojovka od Segy se vrací v remasteru. Ve Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown (pro PS4 a PS5) na vás čekají napínavé boje jeden na jednoho, nové online režimy (hodnocené zápasy, turnaje a ligy) a také vylepšená grafika a přepracované uživatelské rozhraní.

Pro PS4 a PS5 je určena ještě vesmírná střílečka Star Wars: Squadrons. Titul nabízí hvězdné stíhačky v rychlých vesmírných soubojích pro více hráčů a napínavý příběh ze světa Hvězdných válek pro jednoho hráče, který se odehrává po událostech filmu Návrat Jediů z pohledu obou frakcí. Ovládat budete ikonické stroje jako je X-wing a TIE, upravovat vybavení a mnoho dalšího.

Všechny tři hry budou dostupné od 1. 6. Do té doby platí nabídka z května, tedy hry Battlefield 5 a Stranded Deep pro PS4 (a PS5) a destruktivní závody Wreckfest: Drive Hard, Die Last pro PlayStation 5.