Jsou to téměř dva roky, co společnost Electronic Arts potvrdila návrat skateboardingové série Skate. Jsou to také téměř dva roky, co fanoušci netrpělivě čekají na první záběry z hraní. Ty teď dostávají, byť neoficiální cestou a bohužel ve velmi rané vývojové verze.

Dvaatřicetisekundový klip nahrál uživatel RadDad na Odysee, videoplatformu podobnou YouTube. Záběry mají pocházet z pre-alfa verze Skate 4 a jsou v nich využity velmi podobné animace a fyzika z předchozích dílů Skate. Fanoušci si také všímají stejného schématu ovládání s jednou páčkou, oproti současným titulům Skater XL a Session.

Video se objevilo na internetu v době, kdy měl začít první test nového Skate. Novinář a Insider Jeff Grubb potvrzuje pravost záběrů, mají se shodovat s tím, co o stavu hry slyšel od více lidí.

To by znamenalo, že Skate 4 rozhodně nemůžeme očekávat v letošním roce, dříve se o tom spekulovalo. Brzy bychom se ale mohli dozvědět více informací a možná se podívat i na trailer.

Skate 4 by v budoucnu mělo dorazit na PC a konzole PlayStation a Xbox. Vývojáři chtějí, aby si hráči mohli vytvářet vlastní obsah.