Dosud jsme z nového Call of Duty: Modern Warfare 3 viděli zejména příběhovou kampaň pro jednoho hráče. Samozřejmě nebude chybět ani multiplayer, který doplní režim se zombíky. Dnes se studio Sledgehammer Games ve videu zaměřilo na první pohled na multiplayerové mapy.

16 multiplayerových map vychází z kultovního Modern Warfare 2 z roku 2009. Takže si hráči budou moci zahrát na mapách Afghan, Derail, Estate, Favela, Karachi, Highrise, Invasion, Quarry, Rundown, Rust, Scrapyard, Skidrow, Sub Base, Terminal, Underpass nebo Wasteland. Později možná dojde i na mapy, které do původního Modern Warfare 2 dorazily ve formě dodatečného obsahu.

Umělecký ředitel Matt Abbott a šéf designu Zach Hodson ve videu tvrdí, že všechny mapy věrně předělávají a dbají na to, aby jejich estetika odpovídala původním verzím. Také provádí změny ku prospěchu herního zážitku, například zlepšují viditelnost hráčů a plynulost hry v podobě taktického sprintu a dalších modernějších věcí. Zatím nevíme, zda součástí map budou i dveře, které bude možné otevírat a zavírat.

Kromě 16 přepracovaných map budou ve hře ještě čtyři bitevní mapy a přes sezónní obsah bude přidáno minimálně 12 nových map.

Call of Duty: Modern Warfare 3 vyjde 10. 11. tohoto roku na PS5, Xbox Series X|S, PC, PS4, a Xbox One.