Únik plně hratelné verze hry necelé dva měsíce před oficiálním vydáním je problém, který nechce řešit žádný vývojáři. Společnosti Saber Interactive a Focus Entertainment ho však musejí řešit v případě očekávané third-person akce Warhammer 40,000: Space Marine 2.

Na internet se dostala plně hratelná verze této hry. Údajně má být měsíc stará. To ale nesedí s čerstvým prohlášením. V něm je uvedeno, že v době vydání hry bude tato verze téměř rok stará.

„Naše týmy vložily roky tvrdé práce, vášně a odhodlání do vytvoření hry hodné vašich nadějí a očekávání a je skličující, že mnoho překvapení, na jejichž utajení jsme pracovali, bylo zkaženo. Mrzí nás, že právě kvůli tomuto buildu, který bude v době uvedení na trh téměř rok starý, se někteří z našich nejnadšenějších fanoušků poprvé setkají s hrou Space Marine 2,“ dočteme se v prohlášení.

Vývojová verze, která unikla na internet, je nehotová. Může obsahovat chyby a problémy, které v plné verzi nebudou. Z toho důvodu není nejvhodnější dělat si na hru názor z neoficiálních gameplay záběrů.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 vyjde 9. 9. letošního roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Hra bude mít české titulky.