V Saber Interactive pilně pracují na dokončení Warhammer 40,000: Space Marine 2. Střílečka z pohledu třetí osoby vyjde po letních prázdninách. Vše ale narušil únik. Na internetu je vývojová verze hry.

Dle všeho má 75 GB a je plně hratelná, i když v ní chybí některé assety a jiné věci. Naopak obsahuje serverové binární soubory, takže funguje i multiplayer. Verze měla vzniknout 20. 6. 2024, těsně před oznámením o gold fázi. To je termín, kdy je hra dokončena a už se jen ladí, optimalizuje a opravuje.

Jak se verze Space Marine 2 objevila na internetu? Údajně byla náhodně zveřejněna na trackeru. My odkaz na stažení dávat nebudeme. Je důrazně doporučováno tuto verzi nestahovat. A pokud si plánuje titul po vydání zahrát, tak dávejte pozor na YouTube a sociálních sítích. Očekává se, že se postupně budou objevovat gameplay záběry.

Kdybyste chtěli vidět boj, tak níže sedm minut. Warhammer 40,000: Space Marine 2 vyjde 9. 9. letošního roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Hra bude mít české titulky.