Je tady konec týdne a s ním opět hry zdarma v Epic Games Store. Tentokrát si můžete digitální knihovničku obohatit o multiplayerový titul z populárního světa Evil Dead a strategickou hru na hrdiny připomínající sérii Fire Emblem na konzolích Nintendo.

Začneme u Evil Dead: The Game. Hra vyšla teprve v letošním roce. U asymetrického multiplayeru si přijdou na své fanoušci kultovních hororů z 80. let. Ujmete se role drsňáka Ashe Williamse a jeho společníků. Pátý hráč se vžije do démona a musí přeživším zabránit ve zničení Knihy mrtvých. K dispozici má různé pasti, může vyvolávat nemrtvé služebníky i ovládat ostatní hráče. Ale nebojte, trumfy v rukávu má také čtyřčlenná skupina odvážných.

Pokud znáte Fire Emblem, máte rádi taktické hry typu XCOM, nevadí vám náročné bitvy a pixelový/anime vizuál, tak určitě vyzkoušejte jRPG Dark Deity. Zažijete fantasy příběh skupiny čtyř kadetů, s nimiž musíte přežít ve světě sužovaném válkou. Cestou můžete potkat až 30 dalších hratelných postav, rozšířit svou družinu a postupně hrdiny cvičit a lépe vybavit.

Na přidání této dvojice máte čas do 24. 11. Poté se o pozornost přihlásí letecká akce Star Wars Squadrons.