Bethesda Softworks má nezřídka ve zvyku zveřejnit celý soundtrack her, které vydává, na YouTube a dalších platformách. Stalo se tak třeba v případě DOOMu z roku 2016, stejně jako novějších kousků, mezi něž patří Deathloop či Ghostwire: Tokyo. Nejspíš tedy nikoho nepřekvapí, že se tento milý zvyk projevil i v případě rytmické akční krasojízdy Hi-Fi RUSH od japonského studia Tango Gameworks, která vyšla před několika týdny a která je koneckonců na hudbě do značné míry založená.

Na YouTube si tak můžete nyní poslechnout celkem 66 skladeb, včetně ústředních motivů, rozšířených mixů a jednoho tajného songu. Dohromady nabízejí skoro 4 hodiny hudby, jedná se však o originální herní soundtrack, takže licencované skladby, jež můžete při hraní Hi-Fi RUSH slyšet, byste zde hledali marně. Na druhou stranu není zrovna těžké je na YouTube i jinde najít zvlášť.

Bethesda zatím neoznámila, kdy a jestli vůbec soundtrack Hi-Fi RUSH dorazí i na Spotify a další rozšířené streamovací hudební platformy, ale věříme, že jde jen o otázku času. Stejně tak je možné, že si časem budeme moci soundtrack koupit na Steamu, pokud lze soudit na základě dřívější aktivity Bethesdy v tomto směru.