Pro prezidenta polského studia CI Games nadešel den, aby promluvil s investory firmy. Otázky se týkaly zejména budoucnosti. Už jen z toho důvodu, že Sniper: Ghost Warrior Contracts vyšel teprve před pár dny. Přesto jsme se dozvěděli, že vývojáři zvažují pokračování a mezitím pracují na multiplayeru, který do nejnovějšího Snipera dorazí prostřednictvím bezplatné aktualizace. Dle předpokladu CI Games má Sniper: Ghost Warrior Contracts prodat 600 až 700 tisíc kusů.

CI Games se hodlají v nadcházejících letech držet svého plánu. Ten počítá s vývojem a vydáním méně náročných projektů po rozpočtové stránce. Konkrétně má jít o tituly spadající do segmentu AA a indie. Hry z nezávislé produkce budou vydány pod značkou United Label.

Do AA segmentu je řazeno i pokračování Lords of the Fallen, které nemá na růžích ustláno. CI Games se nedohodli s německým studiem Deck13 Interactive na druhém díle a Deck13 místo toho začali dělat na The Surge pro Focus Home Interactive. CI Games mezitím hledali externí tým, ale nakonec se rozhodli, že vývoj Lords of the Fallen 2 svěří svému internímu týmu. V současné době s ním vypomáhají nespecifikovaní externí subdodavatelé.

Lords of the Fallen 2 mají před sebou ještě dlouho cestu. V CI Games ještě nemají stanovené datum vydání a my nemáme očekávat, že by hra v příštím roce vyšla. Místo toho se máme těšit na dva nezávislé projekty.

„Je příliš brzy na to, abychom stanovili datum vydání pro pokračování Lords of the Fallen. Hra určitě nevyjde v roce 2020, ale od příštího roku plánujeme postupně zvyšovat výdaje na tento projekt,“ odpověděl ředitel CI Games investorům. Tak se možná hra na svět podívá v roce 2021, což by znamenalo, že už bude cílit na novou generaci konzolí PlayStation a Xbox.

Lords of the Fallen vyšlo na podzim 2014 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Dle dostupných informací se prodalo více než 900 tisíc kusů.