Hra Outriders od polského studia People Can Fly, které stojí za střílečkami jako je Painkiller či Bulletstorm, si pro nás chystá novinky o své hře téměř s měsíční pravidelností. Moc dobře tak víme, že se můžeme těšit na akční kooperativní střílečku s řadou RPG prvků. K dispozici bude hned několik herních tříd a ve hře, která bude nabízet až 60 hodin obsahu, budeme válčit na sci-fi planetě Echon mimo jiné proti zmutovaným příšerám. Právě těm se vývojáři věnovali v dnešním videu nejvíce. 

V rámci IGN First nám bylo ukázáno nové gameplay video z doposud neoznámené části hry nazvané “Monster Hunter”. Jedná se o vedlejší aktivitu, při které vy a váš tým budete stopovat a eliminovat velké monstrum někde ve světě Enoch. Pokud chcete začít takový hon na příšeru, stačí hledat po zemi mršinu. Z takového místa bude možné začít sledovat vaši oběť. 

Přečtěte si také: Střílečka Outriders nabídne kolem 60 hodin obsahu a tři a půl hodin cut-scén

Můžeme očekávat opravdu tuhé souboje, zejména pak ve vyšších “World Tieres”, což je způsob, jak Outriders mění obtížnost. Kromě samotného monstra totiž budeme muset zároveň čelit i pěkné řadě dalších, kteří vás nenechají spát. Různé lokace pak nabízejí různé příšery. V 11minutovém videu se můžete podívat na souboj s Bigjaw, Moldfang a Oreyard Queen

V nejbližších dnech se můžeme těšit i na další novinky. Outriders vycházejí na konci tohoto roku pro Xbox One a Xbox Serie X, PlayStation 4 a PlayStation 5, PC a Google Stadia.