Studio SleepTeam dnes potvrdilo, že noví Bulánci budou v předběžném přístupu na Steamu dostupní od příštího pondělí. Své brány hráčům otevřou během zahájení akce Czech & Slovak Games Week, která začíná na Steamu 14. 11. v 19:00 našeho času.

Bohužel se nepodařilo rozeslat klíče v předstihu podporovatelům ze Startovače. Za to se vývojáři omlouvají s tím, že to nebylo možné, 14. 11. ale rozešlou přístupy do Early Access na příslušné e-maily.

Abychom se měli nač těšit, tak přinášejí ještě ukázku z druhého levelu. Tentokrát se podíváme na bitvu Bulánků v továrně.

Připomeňme několik důležitých věcí. Bulánci by měli v předběžném přístupu být přibližně 10 měsíců. „Samozřejmě se mohou objevit určité neočekávané překážky, takže hra bude v předběžném přístupu nezbytně nutnou dobu,“ upozorňují autoři.

V early access verzi budou tři hratelná prostředí, ve kterých bude možné hrát klasický deathmatch nebo nově také hru týmů. Kniha historie obsahuje dvě animované kapitoly, doplňující příběhovou linii.

Plná verze bude obsahovat příběhovou kampaň a doprovodná videa, nová prostředí, několik nových herních módů pro hru více hráčů, rozšířenou historii bulánčího národa, možnost přizpůsobení vzhledu svého bojovníka, editor map a mnoho dalšího

Kromě PC budou Bulánci v plné verzi dostupní také pro PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Vznik hry podpořili fanoušci, vybralo se více než 7,3 milionu korun.