Fanoušci ze skupiny Halk Hogan PL, kteří si udělali jméno jako autoři The Witcher 3 HD Reworked Project, se po Zaklínači 3 vrhli na Cyberpunku 2077 a nabízejí nový balíček textur i pro tohle akční RPG.

HD Reworked Project využil dokonce CD Projekt RED loni v aktualizaci pro next-gen update Zaklínače 3. Balíček do Cyberpunku 2077 přináší nové textury prostředí ve vysokém rozlišení, včetně silnic, zdí, terénů, vegetace a mnoha dalších objektů v Night City a pustině.

Na vizuální vylepšení se můžete podívat v traileru níže. Halk Hogan PL tvrdí, že zachovali styl originálu.

Balíček je dostupný ve dvou různých verzích. Verze Ultra Quality obsahuje textury v nejvyšší kvalitě doporučené pro rozlišení 1440p a 4K. Verze Balanced naopak vyvažuje kvalitu textur s využitím VRAM.

Balíček stáhnete na Nexus mods.

Grafická kvalita Cyberpunku 2077 se v budoucnu posune i oficiální cestou. CD Projekt RED ve spolupráci s Nvidií během Game Developers Conference představí nové technologické demo ukazující hru s implementovanou technologií RTX Path Tracing. Prezentace proběhne 23. 3.

RTX Path Tracing je vývojová sada od Nvidie, jež kombinuje ray tracing v reálném čase s tvorbou neuronové grafiky. Umožňuje vytvářet realističtější a působivější osvětlení a vylepšuje odrazy.

Pokud vylepšení do Cyberpunku 2077 dorazí, bude dostupné pouze na PC.