Třetí sezóna dobrodružné hry Sea of Thieves přináší nejen řadu nových událostí, vylepšení a odměn, ale také zajímavou spolupráci s novou příběhovou kampaní. V Sea of Thieves: A Pirate's Life na vás čekají Piráti z Karibiku s kapitánem Jackem Sparrowem.

Známá postava pirátské ságy se k vám přidá na novou výpravu a aktivně se bude účastnit děje. Jack se s vámi bude nejen plavit, ale také bojovat s nepřáteli a obsluhovat děla. Při každé příležitosti se také vyjádří k vašim akcím a nebude se ostýchat sdělit svůj názor. Jen škoda, že společnost Disney už nemá smlouvu s Johnny Deppem. Z toho důvodu se vývojáři ze studia Rare museli spolehnout na kaskadéra Simona Newtona ze čtvrtého filmového dílu Pirátů z Karibiku.

Přečtěte si také: Steamforged Games chystají deskovky na motivy Sonica a Sea of Thieves

Nová pětidílná příběhová kampaň je filmovější, rozsáhlejší a interaktivnější. Na rozdíl od předchozích Tall Tales se můžete těšit na nové hádanky, které jsou více začleněny do příběhu a budou jeho hnacím motorem. V každé z pěti nových Tall Tales navštívíte zcela nové lokace a těšit se můžete i na Davyho Jonese a další známé postavy.

Nejlepší na tom celém je, že A Pirate's Life je dostupné pro všechny, co vlastní Sea of Thieves.