Dnes po půlnoci na State of Play byla představena zajímavá survival hra Pacific Drive, která se zaměřuje na projití neustále se vyvíjející a přizpůsobující se výzvy. Ano, ve stylu úspěšných titulů Hades a Cult of the Lamb. Rozdíl je tady ale velký. Pacific Drive vás totiž posadí za volant vozu a nechá vás jen tak vyrazit na otevřenou silnici. Je tak sympatické, že prvotina firmy Ironwood Studios je něco trošku jiného.

Těšit se můžete na cestu surrealistickým a nebezpečným severozápadním Pacifikem z pohledu první osoby. Jediným společníkem je vaše auto a připravit se musíte na nejrůznější anomálie. Každý výlet do této divočiny má přinést jedinečné a podivné výzvy, zatímco budete opravovat a vylepšovat svůj vůz v opuštěné garáži, která slouží jako vaše domovská základna.

S autem jako záchranným lanem odhalíte dávno zapomenutou záhadu, když se dostanete do srdce olympijské vyloučené zóny. Tedy za předpokladu, že se tam dostanete!

Autoři tvrdí, že si se svým upraveným autem vytvoříte jedinečné pouto, podniknete napínavou jízdu a když vystoupíte, zažijete, jaké to je být zranitelní. Ovšem vystoupit čas od času musíte, abyste získali zdroje a udělali potřebné opravy.

Pacific Drive očekávejte někdy v průběhu příštího roku na PlayStation 5 a PC.