V pátek na počítače a konzole PlayStation 4 a Xbox One vyšlo Orcs Must Die! 3, které myslí na české hráče. Na všech třech platformách najdete české titulky od Filipa Ženíška. Ten se nejvíce proslavil překladem Zaklínače od CD Projektu RED, stejně tak Cyberpunku 2077.

Orcs Must Die! 3 od studia Robot Entertainment je tower defense akční strategie, která vyšla loni jako časová exkluzivita pro streamovací platformu Google Stadia. Nyní je hratelná také na PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S, ovšem pouze v rámci zpětné kompatibility. Pokud máte slabší počítat, tak Orcs Must Die! 3 je součástí podporovaných hrách v GeForce Now.

„Sekejte, upalujte, odhazujte, šokujte, krájejte a masakrujte obrovské hordy odpudivých orků v pokračování série Orcs Must Die!,“ hlásá tisková zpráva. Čeká na vás chaotické masakrování orků na dosud nepředstavitelné úrovni.

„Zcela nové válečné scénáře uvrhnou hráče proti těm největším armádám, které se kdy shromáždily. Válečné stroje dodávají hráčům nezbytnou palebnou sílu, aby mohli sekat, bodat, upalovat a vykosťovat ty odporné vetřelce.“