Po letech vývoje společnost Bandai Namco oficiálně odhalila nové dobrodružství s Monkey D. Luffym a piráty Straw Hats. Jedná se o nový JPRG titul One Piece Odyssey, jenž je zasazen do světa dlouholeté a populární manga série. Hra se pochlubí originálním příběh, novými postavami a novými příšerami, které vytvořil Eiichiro Oda, autor One Piece.

Dobrodružství hráče zavede na tajemná ostrov v roli Monkey D. Luffyho, kapitána pirátů Straw Hats. Tahle posádka uvízla na ostrově a je od sebe oddělena mocnými nepřáteli a nepřátelskou divokou přírodou. Luffy se musí vydat na novou výpravu, aby se znovu setkal se svými věrnými piráty. Hrát ale budete nejen za Luffyho se speciálního schopnostmi, které mu propůjčuje jeho ďábelské ovoce, ale také za Zoroa, Nami, Usoppa, Sanjiho, Choppera, Robina, Frankieho a Brooka.

„Bouře, ztroskotání, tajemný ostrov. Během dalšího dobrodružství Straw Hats očekávejte nečekané!“ hlásá tisková zpráva.

Trailer na One Piece Odyssey začíná potopením lodi Thousand Sunny. Poté vidíme Luffyho a jeho posádku na ostrově. Sledujeme, jak skupina prozkoumává ostrov a bojuje s příšerami, aby přežila.

One Piece Odyssey máme čekat v letošním roce na PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S a Xbox One.